Stone Edge


Gespecialiseerd in het aanbrengen van Mortex en microtopping

 Contacteer ons

Micro Topping

Micro Topping is een unieke vloerafwerking die gebruikt wordt om bestaande vloeren een nieuwe look te geven. Het is een dunne, gietbare laag die op de vloer wordt aangebracht en na droging een stevige, glad en onderhoudsvriendelijke vloer vormt. 

Micro Topping heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele vloerafwerkingen. Zo is het bijvoorbeeld een duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan gebruikt worden op vrijwel elk type vloer, van beton tot hout. 

Bovendien kan Micro Topping in allerlei kleuren en patronen worden aangebracht, wat het een ideale keuze maakt voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een rustige, natuurlijke uitstraling of een opvallend design, met Micro Topping kunt u uw droomvloer creëren. 

Maar het belangrijkste voordeel van Micro Topping is wellicht wel de snelle en gemakkelijke installatie. In plaats van dagen of zelfs weken te moeten wachten tot uw vloer klaar is, kunt u binnen een dag genieten van een gloednieuwe vloer met Micro Topping.

Bent u op zoek naar een snelle en duurzame manier om uw vloer een nieuwe look te geven?

Kies dan voor Micro Topping! Onze ervaren professionals helpen u graag om uw droomvloer te realiseren.
Bel ons gerust op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Micro Topping.