Stone Edge


Gespecialiseerd in het aanbrengen van Mortex en microtopping

 Contacteer ons

Over Stone Edge Leuven 

Stone Edge is gespecialiseerd in het aanbrengen van Mortex en microtopping. De technieken zijn redelijk complex en vergen dus een flinke dosis knowhow en ervaring. Als specialist in Mortex toont de firma Stone Edge hoogwaardige vaardigheden en een uitgebreide kennis over het aanbrengen van deze unieke bekleding op uw woning. 

Mortex is een merk van buitenafwerking voor muren en plafonds. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om de buitenmuren van uw huis of gebouw af te werken.

Bekend om zijn flexibiliteit en verfijnde esthetiek biedt Mortex - een product ontwikkeld door het Belgische bedrijf Beal - u onbeperkte mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenrenovatie. Met een diepgaande expertise in afdichtings- en renovatietechnieken is Stone Edge voor Mortex. 

Er zijn verschillende soorten Mortex beschikbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw project. Zo heeft Mortex bijvoorbeeld een lijn van producten die geschikt is voor toepassing op houten oppervlakken, terwijl andere producten specifiek zijn ontworpen voor gebruik op betonnen muren

Een van de voordelen van Mortex is dat het een snelle en eenvoudige manier is om de buitenmuren van uw huis of gebouw op te frissen. Het is gemakkelijk aan te brengen met een roller of spuitpistool, en het droogt snel. Bovendien is Mortex resistent tegen weersinvloeden en kan het jarenlang meegaan zonder dat het vervaagt of afbladdert. 

Als u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om de buitenmuren van uw huis of gebouw af te werken, is Mortex wellicht een goede optie. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen, zodat u zeker weet dat u een product krijgt dat aansluit bij de stijl van uw huis of gebouw.

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een snelle en duurzame manier om uw interieur een nieuwe look te geven?
Kies dan voor Stone Edge! Onze ervaren professionals helpen u graag om uw droomvloer te realiseren.
Bel ons gerust op om meer te weten te komen onze mogelijkheden..